Pogosta vprašanja

Spletno mesto Dopust.eu se predstavlja številne možnosti za dopust oz. počitnice. Na strani pogosta vprašanja ponudimo nekaj uporabnih nasvetov in seveda odgovorov.

POGOSTA VPRAŠANJA


Komu je namenjeno oglaševanje na turističnem portalu Dopust.eu?

Oglaševanje (preberite več tukaj) je namenjeno turističnim ponudnikom nastanitev, prenočišč, hrane (tudi manjše restavracije, hitra hrana itd.), športnih in rekreacijskih središč, krajev in centrov itd. Osnovni paket STARTER omogoča povsem brezplačno oglaševanje na portalu.

Komu je namenjen turistični portal Dopust.eu?

Turistični portal Dopust.eu je namenjen vsem, ki ičejo ideje za dopust oz. počitnice.

Ali lahko na portalu oglašujemo kot turistična agencija?

Da. Paket TURISTIČNA AGENCIJA ponuja številne zmogljivosti za napredno oglaševanje destinacij in aranžmajev na portalu Dopust.eu. Kot turistična agencija dobite številne druge prednosti, vsebinsko in tehnično podporo itd.

Želim/o se registrirati in objaviti svojo predstavitev za eno ali več lokacij/nastanitev. Je na voljo kakšna tehnična in vsebinska pomoč?

Da. Ob zakupu vsakega paketa dobite tudi zanesljivo vsebinsko in tehnično pomoč. Sicer v omejenem obsegu, vendar več kot dovolj, da uredite svojo atraktivno in učinkovito predstavitev. Za več informacij glede vsebinsko-tehnične podpore nam pošljite email na podpora naročnikom.

Prebral/a sem, da je na voljo tudi objava dogodkov. Kako to poteka?

Da. Kot oglaševalec prejmete tudi možnost objavljanja dogodkov. Pri vnosu dogodka izberete pod katero lokacijo je napovednik viden.

PRIMER: Recimo, da dogodek vnaša “Grajska uprava”. Dogodek je npr. silvestrovanje na gradu. Pri vnosu dogodka uprava določi, da se napovednik za silvestrovanje prikaže na strani njihovega gradu oz. lokacije graščine na turističnem portalu Dopust.eu.

Paketi oglaševanja

Ste ponudnik turističnih storitev in nastanitev?

Za ponudnike turističnih nastanitev in storitev. Od gostinskih obratov in kampov, do apartmajev in hotelov ter vseh drugih oblik nastanitev. Če vaša ponudba sodi v katero od kategorij iznad, potem je oglaševanje na portalu Dopust.eu za vas!