Brezplačno oglaševanje na turističnem portalu

OGLAŠEVANJE NA TURISTIČNEM PORTALU DOPUST.EU


Oglaševanje na turističnem portalu Dopust.eu. Poiščite svoje podjetje na spletni strani Dopust.eu in prevzemite uredniške pravice za svojo nastanitev oz. turistično ponudbo. Za osnovne vnose je na voljo tudi povsem brezplačno oglaševanje oz. brezplačen paket!

Oglaševanje na turističnem portalu Dopust.eu je za ponudnike turističnih nastanitev, gostinskih obratov, kampov, apartmajev. Tudi za turistične kmetije in planinske koče, hotele, gostilne in restavracije itd. Portal Dopust.eu je namenjen predstavitvi turistične ponudbe.

Edini pogoj je, da vaša ponudba sodi v katero od krovnih kategorij: nastanitve, gostinstvo, kamp, glamping, hitra hrana, restavracija itd.

KAKO UREDITE SVOJE OGLAŠEVANJE NA TURISTIČNEM PORTALU DOPUST.EU?


V treh preprostih korakih do brezplačne objave. Če potrebujete pomoč, lahko pošljete tudi e-mail za tehnično podporo.

  1. S pomočjo iskalnika na portalu Dopust.eu pošiščete vašo nastanitev.
  2. Kliknete na roza gumb “ste lastnik”
  3. Sledite navodilom za vzpostavitev uredniških pravic. Za začetek lahko izberete paket Starter za osnovno, vendar povsem brezplačno oglaševanje.

Brezplačno oglaševanje omogoča urejanje naslednje vsebine vaše lokacije, nastanitve, ponudbe …


  • 1 lokacija + Zemljevid: Lokacija nastanitve iz vaše ponudbe bo prikazana na interaktivnem zemljevidu.
  • 1 kategorija: Vaša turistična ponudba bo primerno kategorizirana.
  • Objava naslova (bodisi matičnega podjetja, bodisi nastanitve. Po vaši želji.)
  • Delovni čas: Odpiralni časi, check-in & check-out informacije.
  • Kontakt: Vidno objavljen e-poštni naslov in telefonska številka.
  • Povezave na vaše spletne strani (SEO učinek zunanje povezave).

1 naročnina! 2 portala
Vsa ponudba bo predstavljena tudi na prihajajočem portalu godišnji odmor.

PAKETI ZA OGLAŠEVANJE NA TURISTIČNEM PORTALU


Paket za brezplačno oglaševanje STARTER. Cene so brez ddv!

DOPUST.EU + GODIŠNJI ODMOR


Osnovno oglaševanje vaše nastanite ali ponudbe, je povsem brezplačno!
Oglejte si začetni paket STARTER za brezplačno oglaševanje na turističnem portalu. Obnavljanje svojih nastanitev ali ponudbe na portalu Dopust.eu pomeni vidnost na več portalih. Širitve na nove portale (jezikovne različice) so za vas brezplačne, kar pomeni, da boste imeli možnost urejanja vseh jezikovnih različic portala Dopust.eu.

Vsi vnosi bodo s časoma vidni tudi na portalu za hrvaško, bosansko in srpsko govoreči trg godisnjiodmor.eu. Brez dodatnih doplačil!

1. korak S pomočjo iskalnika na portalu Dopust.eu preverite, ali je vaša nastanitev že v sistemu.
2. korak Pri ogledu vaše nastanitve, kliknite gumb “ste lastnik?”.
3. korak Sledite preprostim navodilom in izberite željen paket za oglaševanje na turističnem portalu Dopust.eu.

Plačljivi naročniški paketih omogočajo naprednejše funkcije.

Objava vaše ponudbe temelji na mesečni naročnini, kar pomeni, da ob sklenitvi naročnine in potrditvi plačila teče doba enega meseca, pri čemer velja število dni v mesecu.

Prednost sklenjenega naročniškega paketa
Glede na zmogljivosti naročniškega paketa, vsebino svojih nastanitev spreminjate kadarkoli.

Imate sistem za rezervacije pri zunanjem ponudniku? Ali ste vedeli, da tovrstni obrazci sinhronizirajo rezervacije in je zatp odlično, če jih objavite na večjih portalih?

Pomagamo vam vstaviti kodo obrazca na vaši strani pod okriljem portala Dopust.eu. Rezervacije lahko umestite kot povezavo na vaš rezervacijski obrazec ali kot vstavljanje rezvervacijskega obrazca.

Dodatne možnosti

Mesečni zakup spletnega prostora – Banner
Dimenzija 1060 x 90 + povezava na spletno stran oglaševalca: 1190,90 eur (cena brez DDV).

Mesečni zakup spletnega prostora – Banner
Dimenzija 300 x 250 + povezava na spletno stran oglaševalca: 899,90 eur (cene so brez DDV).

Mesečni zakup spletnega prostora – Pojavno okno
2400 eur (cena brez DDV).

Urejanje vsebine omogočajo naprednejši paketi, razen paketa STARTER. Če naročniškega paketa ne podaljšate, vaše nastaniteve ne odstranimo nastanitev ostane, vendar se ponastavi na zmogljivosti paketa STARTER. Vsak paket je možno naročiti in preklicati na mesečni ravni, vendar je treba upoštevati, da vračilo plačila za zakupljeni paket ni možno, ne glede na čas preklica.

PAKET TURISTIČNA AGENCIJA


Širitev vašega spletnega prodajnega kanala!

Cene so brez ddv!

Pogoji poslovanja

Pred oddajo naročila vas prosimo, da preberete pogoje poslovanja. Hvala.

TIP NASTANITVE


Aparthotel

Aparthotel združuje udobje hotela in domačnost, ki jo zagotavlja apartma. Apartma v aparthotelu običajno vključuje kuhinjo ali kuhinjsko nišo, kar pomeni, da si sami lahko pripravite okusne obroke.

Apartma

Apartma je v celoti na voljo vam. Vključuje celoten stanovanjski prostor, spalnico, kuhinjo, dnevno sobo in kopalnico. Ko si želite nekaj več svobode, kot v hotelu, potem je apartma prava nastanitev za vas.

Brunarica

Brunarica je običajno zgrajena iz masivnega lesa, kot je smreka, bor ali macesen. Čudovit rustikalen in naravni videz, ki gostom zagotavlja topel občutek domačnosti.

Druge nastanitve

V kategoriji druge nastanitve najdete vse druge oblike nastanitev, ki niso posebej kategorizirane.

Glamping

Glamping združuje najboljše iz dveh svetov. Udobje klasičnih nastanitev in svobodo ter lepoto bivanja v naravi. Oglejte si glamping ponudbo in mogoče bo vaš naslednji dopust poln udobja v objemu narave.

Hostel

Hostel je vrsta cenovno ugodne namestitve, ki običajno ponuja skupne spalnice in skupne prostore za druženje, kot so kuhinje, dnevne sobe ali terase.

Hotel

Hotel oz. dopust v hotelu je ena najbolj priljubljenih možnosti za sprostitev in oddih. S številnimi stopnjami udobja in storitev, hoteli ponujajo možnost izbrati tisto, kar ustreza vašim potrebam in proračunu.

Kamp

Kamp je za najboljši način dopusta za vse tiste, ki so po duši bolj v stiku z naravo in jim razkošje ni primarnega pomena. Posedanje ob ognju, samostojna priprava hrane, cenovno ugodno in v stiku z naravo.

Mobilna hiška

Mobilna hiška je običajno nameščena v kampih. Tako imajo gosti dostop do osnovnih storitev, hkrati pa tudi elektriko, vodo, sanitarne prostore in tuše. Sodobna mobilna hiška je lahko izjemno bogato opremljenj in ponuja krasno udobje.

Penzion

Penzion običajno ponuja prenočitve in hrano. Občutek domačnosti za vse, ki si želijo mirno okolje in hkrati nekaj več v ponudbi. Številni penzioni ponujajo tudi wellnes, konferenčne sobe in druge storitve.

Planinski dom oz. koča

Planinska koča (tudi planinski dom) se lahko nahaja nekoliko pod vrhom ali na vrhu hriba oz. gore. Služi kot okrepčevalnica za obiskovalce. V ponudbi lahko vključuje prenočišče, hrano itd. Planinski dom je lahko v državni ali zasebni lasti.

Počitniška hiša

Počitniška hiša je vrsta nastanitve, ki se uporablja za počitniške namene. Alternativa običajnim hotelskim sobam ali apartmajem. Gre za hišo, ki se uporablja za krajši ali daljši oddih. Lahko je na podeželju, v gorskem območju, v bližini zdravilišč ali ob obali.

Turistična kmetija

Turistična kmetija (tudi kmečki turizem) je lahko z ali brez nastanitev. Značilnost kmečkega turizma je čudovita narava, ponudba domačih jedi in pridelkov kmetije, ki se ukvarja s kmečkim turizmom.

Vila

Vila je v svojem prvotnem namenu bila domovanje pretežno višjega sloja prebivalcev. Danes je precej pogost del turistične ponudbe tudi Vila. Udobna nastanitev in domačnost za popoln dopust.

ZA PONUDNIKE NASTANITEV IN DRUGE TURISTIČNE PONUDBE

Za ponudnike turističnih nastanitev in storitev. Od gostinskih obratov in kampov, do apartmajev in hotelov ter vseh drugih oblik nastanitev. Če vaša ponudba sodi v katero od kategorij iznad, potem je oglaševanje na portalu Dopust.eu za vas!

ŽELITE PREDSTAVITI SVOJO TURISTIČNO PONUDBO?


Oglaševanje turistične ponudbe na portalu DOPUST.EU je enostavno in učinkovito, uporabnikom in ponudnikom prijazno.

VAŠA PONUDBA

V ČUDOVITI PODOBI

Podrobno predstavite svojo ponudbo. Naprednejši paketi omogočajo dodatne zmogljivosti, večje število lokacij, mnenja z oceno, kontaktni obrazec itd.

PREDSTAVITEV

LASTNOSTI IN STORITEV

Sodobno spletno mesto, ki vztrajno raste in se nišno usmerja v predstavitev turistične ponudbe. Vaša prisotnost na portalu vam bo zelo uporabna.

STIK Z VAMI

STIK S STRANKO

Objavite točen naslov, sistem bo poskrbel za navigacijo. Na voljo je tudi kontkatni obrazec za driekten stik stranke z vami.

VAŠE NASTANITVE ALI PONUDBA MED 20 IZPOSTAVLJENIH


20 Izpostavljenih je ekskluziven način oglaševanja na turističnem portalu Dopust.eu.

VEČJA VIDNOSTI

VAŠE PONUDBE

Izpostavljena ponudba deluje tako, da 20 izbranih ponudnikov prikazuje v drsniku. Drsnik vrstni red prikaza določa naključno.

SAMO 20 HKRATI

BREZ GNEČE!

V množici ni enostavno izstopati. Oglaševanje “izpostavljena ponudba” je zato na voljo samo 20 naročnikom v danem naročniškem obdobju.

EKSKLUZIVNO

ZA VAS.

Izpostavljena ponudba je ekskluziven način oglaševanja. Med več tisoč ponudniki bo vidnih samo 20 v danem trenutku. Temu rečemo “izpostavljeno”.

Izpostavite svoje nastanitve oz. turistično ponudbo še danes!

Spletno oglaševanje

Spletno oglaševanje je v današnjem digitalnem svetu postalo ena najbolj priljubljenih oblik oglaševanja. Zaradi vedno večje uporabe spletnih storitev in interneta na sploh, k čemur so že leta nazaj doprinesle še pametne naprave, kot so pametni telefoni in tablični računalniki itd., se spletno oglaševanje izkaže kot učinkovit način za doseg ciljne publike.

Pri spletnem oglaševanju je ključnega pomena, da izberete prave kanale, ki omogočajo doseg specifične ciljne publike. To vključuje uporabo različnih platform, kot so socialna omrežja, iskalniki, aplikacije in spletna mesta, kot je tudi portal Dopust.eu.

S pravilno strategijo spletnega oglaševanja lahko dosežete pravo ciljno publiko in povečate prepoznavnost vaših nastanitev, storitev, blagovne znamke itd. ter povečate prodajo vaših izdelkov ali storitev.

Na portalu Dopust.eu omogočamo spletno prodajo preko spletne trgovine.

Pomembno je tudi, da se pri spletnem oglaševanju osredotočite na kakovost vsebine vaših oglasov. Na tej točki nastopimo mi, ki vašo predstavitev ponudimo v atraktivni in učinkoviti podobi.

Da bi pritegnili zanimanje vaše ciljne publike, morajo vaši oglasi biti privlačni in informativni. Prav tako morajo biti vaši oglasi prilagojeni platformam, na katerih jih objavljate, saj se lahko prikazi oglasov na različnih platformah razlikujejo. Turistični portal Dopust.eu je zasnovan z mislijo na odzivnost in prilagodljivost vsem napravam oz. veliki večini.

Oglas ni samo slika! Oglaševanje je tudi celotna predstavitev.

Spletno oglaševanje vam lahko prinese številne prednosti, kot so večja prepoznavnost blagovne znamke, večja prodaja izdelkov ali storitev ter povečanje spletnega prometa. Ne pozabite, da je ključnega pomena, da izberete pravo strategijo in prave kanale za doseg vaše ciljne publike, ter ustvarite kakovostno vsebino. Turistični portal Dopust.eu je narejen z mislijo na potrebe turistične ponudbe.

Če iščete učinkovit način za povečanje prepoznavnosti vaše blagovne znamke in prodaje vaših izdelkov ali storitev, potem je spletno oglaševanje zagotovo vredno raziskati in sodelovanje s turističnim portalom Dopust.eu vključiti v vašo marketinško strategijo.